HomeHome  SearchSearch  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  

Galaxy GUI v2 Coming Soon - Stay Tuned for Details

 

Images not working?

View previous topic View next topic Go down 
Author Message
parry

avatar

Subscriber
Subscriber

From : UK
OS : Windows 7

PostSubject: Images not working?   August 26th 2008, 12:30 pm

Just wondering if anyone else is having the problem of no images displaying around the forum, only images I can see are the emotions when posting a reply/topic.
View user profile
chekkz

avatar

Kid Sister
Kid Sister

From : NYC
OS : Mac OS X

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 12:40 pm

yup, i thought it was just a temporary bug or something, but it's the same for me.. has been since this morning or late last night.
View user profile
Jowol

avatar

CAD Master
CAD Master

From : Canada
OS : Vista T_T

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 12:43 pm

Same here plus the main square where's all the content is super small for me
View user profile
Elliot31

avatar

I'm New
I'm New

From : NY
OS : OSX, XP, UBUNTU

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 12:48 pm

yep having the same problem..
View user profile
timbob

avatar

Moderator
Moderator

OS : Vista

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 1:26 pm

I'll have a look at what is going on.
View user profile
randomus_r

avatar

Resident Artist
Resident Artist

From : Devon, England
OS : Vista

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 1:48 pm

Not loading here either sad
View user profile
timbob

avatar

Moderator
Moderator

OS : Vista

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 1:52 pm

Hmm, not sure why, my inital reaction is that there is some server maintenance.
View user profile
purry

avatar

Senior Member
Senior Member

From : Washington
OS : Mac OS X Leopard

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 3:03 pm

They work now!! And they all brand new!!! smile
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 3:05 pm

I can't believe it! Our image server host went OFFLINE.
I knew this was going to happen sometime. It might take hours to restore all of the original images...
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
purry

avatar

Senior Member
Senior Member

From : Washington
OS : Mac OS X Leopard

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 3:08 pm

SbuxBlaze wrote:
I can't believe it! Our image server host went OFFLINE.
I knew this was going to happen sometime. It might take hours to restore all of the original images...

Oh... who is your server host person?
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 3:11 pm

We used picsor.com - the domain is now for sale... worried
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
Manina

avatar

Veteran Member
Veteran Member

OS : OS X 10.5.6

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 3:47 pm

The new buttons looks stylish, you should definitely keep the blue color scheme
View user profile
purry

avatar

Senior Member
Senior Member

From : Washington
OS : Mac OS X Leopard

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 4:06 pm

Manina wrote:
The new buttons looks stylish, you should definitely keep the blue color scheme

I agree. Goes well with the black background theme.
View user profile
Sakuvien

avatar

Regular Visitor
Regular Visitor

From : Cāmara de Lobos, Madeira, Portugal
OS : XP & Vista

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 5:02 pm

Main Menu buttons and Message Box button isn't loading!... sad
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: Images not working?   August 26th 2008, 5:05 pm

Like I said, ALL of our images disappeared. It will take quite a while to restore
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
Sponsored content






PostSubject: Re: Images not working?   

Images not working?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
Galaxy GUI :: Information :: Feedback and Suggestions -
RSS Feed  

Topic and post times are displayed in GMT (Greenwich Mean Time) for guests
Go to Top · Contact Us · Privacy Policy · Terms of Use

Creative Commons 3.0 License. Last update: February 29, 2012
All trademarks mentioned on this page are the property of their respective owners







Private forum on Forumotion | Computers and Internet | Graphics, Design | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum