HomeHome  SearchSearch  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  

Galaxy GUI v2 Coming Soon - Stay Tuned for Details

Problem

View previous topicView next topicGo down
Author Message
Cash Eye

avatar

Regular Visitor
Regular Visitor

From : Florida
OS : XP Pro

PostSubject: Problem April 24th 2008, 2:40 pm

Ok guys I have a little problem today.

So I encountered this problem today, I haven't experienced anything like this before.

So I go to upload an image (Imageshack, Photobucket) I click browse to look for the pic on my desktop and I choose thumbnail view, that way I see which picture I want to upload, 1 sec later firefox crashes.

I thought it was a firefox problem but then I test this using Opera and Safari and they crash, this only happens if I want to look for the picture in thumbnail view.

Could it be a problem with explorer.exe??


Thanks for your time
View user profile
Mitch

avatar

Regular Visitor
Regular Visitor

From : S/W England
OS : Leopard

PostSubject: Re: Problem April 24th 2008, 2:51 pm

I'm pretty sure it won't be anything to do with Explorer.exe, I'm completely out of the know I'm afraid!

Sorry!
_________________
SONIC BOOM - mbartlett.me
View user profile
timbob

avatar

Moderator
Moderator

OS : Vista

PostSubject: Re: Problem April 24th 2008, 3:24 pm

Try clearing your Internet cahce.
View user profile
Mitch

avatar

Regular Visitor
Regular Visitor

From : S/W England
OS : Leopard

PostSubject: Re: Problem April 24th 2008, 3:35 pm

Yeah, I agree with timbob. That might do it. Ctrl+Shift+Delete to the rescue.
_________________
SONIC BOOM - mbartlett.me
View user profile
sonin77

avatar

Regular Visitor
Regular Visitor

OS : Vista and OSx

PostSubject: Re: Problem April 24th 2008, 4:58 pm

hmm possibly... go through your hard drive and delete the file then upload it again. There might have been an internet problem while you uploaded it last. Hope that helps smile
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: Problem April 24th 2008, 5:37 pm

Try not using imageshack, for example try http://www.picsor.com/ and see if it works. Maybe its the file itself that is causing the crash? If not then its defininetly a problem with explorer
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
alxmarcond

avatar

Community Leader
Community Leader

From : Clemson
OS : LFS, Win7 b.7000, OS X Leopard 10.5.6

PostSubject: Re: Problem April 24th 2008, 8:13 pm

so u go to upload and hit browse and the mini explorer pops up and u hit thumbnail view... have u messed recently with anything in the registry? does it work in normal explorer?
View user profile
Cash Eye

avatar

Regular Visitor
Regular Visitor

From : Florida
OS : XP Pro

PostSubject: Re: Problem April 25th 2008, 9:08 am

Nah I havent done anything in the registry.

Funny thing is that I went to test it again and the problem was gone, I will keep in mind all the comments posted here just in case I get the same problem.


Thanks to everyone and enjoy the weekend.
View user profile
alxmarcond

avatar

Community Leader
Community Leader

From : Clemson
OS : LFS, Win7 b.7000, OS X Leopard 10.5.6

PostSubject: Re: Problem April 25th 2008, 9:52 pm

glad it was fixed happy
View user profile
Sponsored content






PostSubject: Re: Problem

Problem

View previous topicView next topicBack to top
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
Galaxy GUI :: Tech Related :: Operating Systems :: Windows Discussion -
RSS Feed

Topic and post times are displayed in GMT (Greenwich Mean Time) for guests
Go to Top Contact Us Privacy Policy Terms of Use

Creative Commons 3.0 License. Last update: February 29, 2012
All trademarks mentioned on this page are the property of their respective owners







Free forum | Computers and Internet | Graphics, Design | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum