HomeHome  SearchSearch  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  

Galaxy GUI v2 Coming Soon - Stay Tuned for Details

[Won't Fix] New Posts Link

View previous topicView next topicGo down
Author Message
Manina

avatar

Veteran Member
Veteran Member

OS : OS X 10.5.6

PostSubject: new post button May 11th 2008, 12:00 pm

There seems to be a problem with the new posts button. When I click it, it just says that no such posts are found. This happens if I haven't browsed the forum for a couple of hours, or even if I haven't browsed the forum for a couple of days, when I know there are new posts.
View user profile
purry

avatar

Senior Member
Senior Member

From : Washington
OS : Mac OS X Leopard

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 11th 2008, 1:39 pm

I've got the same problem..
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 11th 2008, 2:19 pm

I've been periodically having the same problem.. i dont know what it is. When i just turn on galaxy gui and click it, it works. But if I do some other things on the site first it seems to mark all forums read
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
timbob

avatar

Moderator
Moderator

OS : Vista

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 11th 2008, 4:47 pm

Not had this occurring to me at all, strange.
View user profile
Mitch

avatar

Regular Visitor
Regular Visitor

From : S/W England
OS : Leopard

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 11th 2008, 6:07 pm

It's pretty simple. When there are no new posts, the new posts won't show anything new and instead show an error message.
_________________
SONIC BOOM - mbartlett.me
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 11th 2008, 6:32 pm

Tron wrote:
It's pretty simple. When there are no new posts, the new posts won't show anything new and instead show an error message.

yes, but she said even when she knows there are new posts it doesnt work.

You might also wanna try it out on different browser perhaps
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
Mitch

avatar

Regular Visitor
Regular Visitor

From : S/W England
OS : Leopard

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 11th 2008, 7:10 pm

I should learn to read and not "scan."
_________________
SONIC BOOM - mbartlett.me
View user profile
Manina

avatar

Veteran Member
Veteran Member

OS : OS X 10.5.6

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 14th 2008, 8:00 am

I've used Opera for a couple of days now, and with that browser the new post button seem to work fine.
It still doesn't work in firefox
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 15th 2008, 8:02 pm

Manina wrote:
I've used Opera for a couple of days now, and with that browser the new post button seem to work fine.
It still doesn't work in firefox

2 or beta 3?
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
randomus_r

avatar

Resident Artist
Resident Artist

From : Devon, England
OS : Vista

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 16th 2008, 4:27 am

I'm on 3 Beta 5 and it don't work
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 16th 2008, 2:05 pm

randomus_r wrote:
I'm on 3 Beta 5 and it don't work

a lot of things dont work with that version. the scrollings very bad right?
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
Manina

avatar

Veteran Member
Veteran Member

OS : OS X 10.5.6

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 16th 2008, 5:20 pm

If I see the beta 3 on the header, I'm on beta 3 right?
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 16th 2008, 5:37 pm

Manina wrote:
If I see the beta 3 on the header, I'm on beta 3 right?

yeah. try out beta 4 then, its working great wink
http://www.filehippo.com/download_firefox/3892/
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
Manina

avatar

Veteran Member
Veteran Member

OS : OS X 10.5.6

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 16th 2008, 5:55 pm

alxz310 wrote:
Manina wrote:
If I see the beta 3 on the header, I'm on beta 3 right?

yeah. try out beta 4 then, its working great wink
http://www.filehippo.com/download_firefox/3892/

sorry, I misunderstood, I thought you were talking of beta 3 of galaxygui
I'm on the latest 2.0 of firefox
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 16th 2008, 5:57 pm

Manina wrote:
alxz310 wrote:
Manina wrote:
If I see the beta 3 on the header, I'm on beta 3 right?

yeah. try out beta 4 then, its working great wink
http://www.filehippo.com/download_firefox/3892/

sorry, I misunderstood, I thought you were talking of beta 3 of galaxygui
I'm on the latest 2.0 of firefox

oh sorry. You can report any other bugs in this thread: http://galaxygui.userboard.net/site-updates-and-issues-f2/v3-beta-bugs-t774.htm wink
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
randomus_r

avatar

Resident Artist
Resident Artist

From : Devon, England
OS : Vista

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 16th 2008, 6:49 pm

alxz310 wrote:
randomus_r wrote:
I'm on 3 Beta 5 and it don't work

a lot of things dont work with that version. the scrollings very bad right?

Ya, it is. All works in Safari though
View user profile
timbob

avatar

Moderator
Moderator

OS : Vista

PostSubject: [Won't Fix] New Posts Link May 26th 2008, 12:47 pm

Using FF3 beta when i click show new posts, it doesn't even though I know there has been.
View user profile
SbuxBlaze

avatar

Founder
Founder

From : Southern California
OS : Win 8 x64, Android 4.0

PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link May 26th 2008, 10:26 pm

timbob wrote:
Using FF3 beta when i click show new posts, it doesn't even though I know there has been.

Yeah, the sites completely uncompatible with any betas newer than 4
_________________
Founder of Galaxy GUI
View user profile
Sponsored content






PostSubject: Re: [Won't Fix] New Posts Link

[Won't Fix] New Posts Link

View previous topicView next topicBack to top
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
Galaxy GUI :: Information :: Feedback and Suggestions -
RSS Feed

Topic and post times are displayed in GMT (Greenwich Mean Time) for guests
Go to Top Contact Us Privacy Policy Terms of Use

Creative Commons 3.0 License. Last update: February 29, 2012
All trademarks mentioned on this page are the property of their respective owners







Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum